De makkelijkste cakes bakken gewoon met spullen in huis! Lees hier hoe.

De titel zegt al genoeg in deze blog lees je over cakes. 4 cake soorten uitgelegd met recept en nog weetjes over de cakes.

Cake

Om een cake te maken heb je eieren, zelfrijzend bakmeel, suiker en boter nodig, veel mensen zullen dit wel in huis hebben liggen. Stop alles in een kom mix het door elkaar, het helpt om de boter eerst te smelten. Stop vervolgens de cake in bakvorm en hij is klaar om de oven in te gaan.

Appelcake

er bestaan natuurlijk veel variaties in dit standaard cake recept. Want als je er een appel aan toevoegt met met kaneel heb je een heerlijke appelcake.

Chocoladecake

Chocoladecake is zoals je misschien al wel dacht ook te maken met eieren, boter, zelfrijzend bakmeel en suiker. Je kan er bijvoorbeeld stukjes van een chocoladereep in toevoegen. Je moet ze dan wel in kleine stukjes snijden anders krijg je erg grote brokken in je cake en dat wil je niet. Ik hou zelf erg van witte chocolade en dat kan ook in de cake. Zowel puur, melk als witte chocolade zullen lekker zijn in deze cake.

Zebracake

De zebracake is denk ik wel degene die er het coolste uitziet, het is namelijk een cake met twee kleuren. Je mixt het beslag van een blanke cake met een chocolade cake. Zo krijg je een patroon. Als de cake uit de oven is ziet die er super vet uit!

Dit waren de cake soorten hopelijk vond je deze blog leuk geeft het dan zeker een like.

Nog een cake recept bekijken? Bekijk dan de site hieronder.

https://www.laurasbakery.nl/basisrecept-vanillecake/

Neem zeker een kijkje je krijgt er geen spijt van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s